Két alkalmazott beszélget

Dussmann Facility Management 

Teljes körű szolgáltatások – egyedien, az Ön igényeihez igazítva

A magyarországi létesítménygazdálkodási piacon a szolgáltatások legszélesebb körét nyújtjuk.  Emellett az Ön egyéni ingatlan- és/vagy ügyféligényeit ötvözzük az iparági szakértelmünkkel. Integrált létesítménygazdálkodási szolgáltatásaink mindegyike az Ön alapvető folyamatainak támogatására irányul.
Szakembereink megbízható megoldásokat és biztonságos módszereket alkalmaznak. Együttműködünk Önnel annak érdekében, hogy biztosíthassuk az Ön egyéni követelményeinek beépülését folyamatainkba. Célunk, hogy csökkentsük az Ön költségeit, miközben javítjuk a teljesítményünket. Ennek elérésére szolgáló eszközkészletünk magában foglalja az értéklánc folyamatos optimalizálását, a minőségellenőrzést, a folyamatalapú minőségirányítási rendszert és a teljes körű dokumentációt. Minden tevékenységünk középpontjában a fenntartható gondolkodás és cselekvés áll.

 

Létesítménygazdálkodás – szolgáltatásaink  áttekintése

Kapcsolatfelvétel közvetlenül az Ön közelében

Használja a helykeresési funkciót, hogy megtalálja a megfelelő kapcsolattartási pontot az Ön közelében, és kapcsolatba léphessen a megfelelő fióktelepünkkel – e-mailben, telefonon vagy egyszerűen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

Fénnyel elárasztott fák épületekkel

Fenntartható intézkedések a létesítménygazdálkodásban

A takarítás vizet, áramot, illetve vegyszereket használ. Elkötelezettek vagyunk tevékenységeink fenntarthatósága és az erőforrásokkal való takarékoskodás mellett. Ezért alkalmazunk rengeteg környezetbarát megoldást – kezdve a környezetbarát szemeteszsákoktól, a zöld tisztítórendszerek használatán át, a fenntarthatósági képzés biztosításáig a munkatársaink számára.

Ajánlatkérés

Állunk rendelkezésére. Az Ön igényeitől függően magas színvonalú, egyedi , személyre szabott szolgáltatási csomagot kínálunk Önnek – mindezt egy kézből. Szívesen készítünk Önnek egyedi ajánlatot.