Nő beszélget a csapattal

Dussmann Magyarország

Ezek vagyunk – tények és adatok

 

A magyarországi P. Dussmann Kft-t 1991-ben alapították. Forgalmát és létszámát évente nagymértékben és dinamikusan megnövelve jelenleg több mint 1200 főt foglalkoztat, árbevétele a 2023. évben több mint 13,6 Mrd Ft volt.

A Dussmann Group több mint 60 éves nemzetközi tapasztalatait cégünk mindennapi munkájába beépítjük. A Dussmann Group által megfogalmazott stratégiai elvek mentén jól szervezett, fegyelmezett munkával gondoskodunk a minél magasabb színvonalú szolgáltatások nyújtásáról, miközben egyensúlyt teremtünk a korábban megszerzett tapasztalatok és a modern megközelítések között.

Szolgáltatásainkat a megbízóink kívánságai és igényei szerint rugalmasan alakítjuk, mely a jó együttműködés alapját szolgálja. A transzparens belső folyamatok, a becsületes és korrekt munkáltatói hozzáállás, a kölcsönös előnyökön alapuló tisztességes üzleti kapcsolatok kialakítása, a szakmaiság melletti elkötelezettség, azok az értékek, amelyeket mi mindannyian magunkénak érzünk, és ezek alapján dolgozunk.

 

Szolgáltatások széles körét kínáljuk:

Dussmann Facility Management mindenféle integrált létesítménygazdálkodási szolgáltatást kínál.

Dussmann Food Services a kávézóktól a teljes körű étkeztetésig, a bölcsődéktől az idősotthonokig kínál étkeztetést.

Szolgáltatásaink köre figyelemreméltó. Ez igaz a cégünkre vonatkozó tényekre és számadatokra is:

      Közel          98 %-os
Több mint 40
      A  top         10   

„Mi együtt arra törekszünk, hogy emberek által embereknek nyújtott szolgáltatásainkkal egy kicsit könnyebbé tegyük az ügyfelek életét a világ minden táján. Ebben a folyamatban az ügyfél-elégedettség, a kiválóság, a szakértelem és az innovatív szellem vezérel minket.”


Catherine von Fürstenberg-Dussmann, a Dussmann Group Alapítványi Kuratóriumának elnöke

Dussmann: otthon vagyunk Magyarországon

Bárhol is legyen szüksége ránk, a Létesítménygazdálkodási és az Étkeztetési szolgáltatásaink az Ön rendelkezésére állnak. Iparág-specifikus követelményeinknek megfelelően, az innovációra, a digitalizációra és a technológiára összpontosítva alakítjuk ki személyre szabott koncepciónkat, megoldásainkat, közvetlenül Önnek.

Kapcsolatfelvétel közvetlenül az Ön közelében

Használja a helykeresési funkciót, hogy megtalálja a megfelelő kapcsolattartási pontot az Ön közelében, és kapcsolatba léphessen a megfelelő fióktelepünkkel – e-mailben, telefonon vagy egyszerűen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

A Dussmann a Dussmann Group legnagyobb szolgáltatási részlege

A 21 országban 68.200 alkalmazottat foglalkoztató Dussmann Group a létesítményekkel és az emberekkel kapcsolatos szolgáltatások teljes skáláját kínálja, amely a Dussmann, a Kursana, a Dussmann KulturKindergarten és a Dussmann das KulturKaufhaus vállalatok átfogó ernyőszervezete.