A gondozónő ételt szolgál fel az idős nőnek

Étkeztetési szolgáltatások idősek számára

Egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás az idősek számára

A táplálkozás minden korosztály számára fontos. De az időseknek, akik úgy döntöttek, hogy idősotthonban élnek, különösen fontos, hogy élvezzék a napi étkezéseket. Az idősek egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozása nemcsak általában az élethez való jobb hozzáállást, hanem az egészséget és a közérzetet is javítja. Ha velünk együttműködve biztosítja az étkeztetést, megnyugodhat, tudván, hogy minderről mi fogunk gondoskodni az Ön nevében.

Szolgáltatásaink hozzáadott értéke

  • Napi étkezési lehetőségek széles választéka
  • Igény szerint mindenféle diéta, speciális étrend elérhető
  • Helyi forrásból származó élelmiszerek
  • Kiváló minőségű, tápanyagokban gazdag alapanyagok
  • Magas fenntarthatósági normák

A DUSSMANN ÉTKEZtetÉSI KONCEPCIÓJAIdősek étkeztetése a Dussmanntól

Holisztikus étkeztetési koncepciónk az idősek egészségének előmozdítására, fenntartására összpontosít. Egyesíti az optimális táplálkozást az élvezetes ételekkel és az életkornak megfelelő étrenddel, hogy ellensúlyozza a tápanyaghiány, vagy a táplálkozási egyensúlyhiány tendenciáit.

Koncepciónkat az Ön létesítményének igényeihez igazítjuk. Igény esetén biotermékeket vagy speciális étrendeket is kínálunk. A javára fordíthatja tapasztalatainkat, a bentlakók jobb egészsége, és végső soron az Ön intézményéről alkotott pozitív megítélés érdekében.

Kapcsolatfelvétel közvetlenül az Ön közelében

Használja a helykeresési funkciót, hogy megtalálja a megfelelő kapcsolattartási pontot az Ön közelében, és kapcsolatba léphessen a megfelelő fióktelepünkkel – e-mailben, telefonon vagy egyszerűen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

Kiváló minőség és higiénia a lelki nyugalomért

Transzparens belső folyamatokat kínálunk Önnek az élelmiszer-higiénia és a személyes higiénia terén. Rendelkezünk az EN ISO 9001 és ISO 22000 szerinti tanúsítvánnyal, valamint egy bevált saját HACCP koncepcióval, amelyre Ön is számíthat:

  • Az ételkészítési folyamatban az élelmiszereket fenyegető lehetséges kockázatok elemzése
  • Azon pontok azonosítása, ahol az ételkészítési folyamat során kockázatok merülhetnek fel
  • Az élelmiszer-biztonság kritikus ellenőrzési pontjainak meghatározása
  • Hatékony vizsgálati és megfigyelési eljárások a kritikus ellenőrzési pontokon
  • Belső minőségbiztosítási auditok

 

Dussmann Food Services

Sokkal több, mint idősek étkeztetése

A Dussmann az időseknek nyújtott sokoldalú étkezési szolgáltatásairól ismert. Számos egyéb intézményt is ellátunk – a kávézótól a teljes körű étkeztetésig, a napközi otthonoktól a kórházakig. Szolgáltatásainkat megbízóinkkal közösen alakítjuk személyre szabott megoldásokká.