Étkeztetési szolgáltatások idősek számára
Egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás az idősek számára
A táplálkozás minden korosztály számára fontos. De az időseknek, akik úgy döntöttek, hogy idősotthonban élnek, különösen fontos, hogy élvezzék a napi étkezéseket. Az idősek egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozása nemcsak általában az élethez való jobb hozzáállást, hanem az egészséget és a közérzetet is javítja. Ha velünk együttműködve biztosítja az étkeztetést, megnyugodhat, tudván, hogy minderről mi fogunk gondoskodni az Ön nevében.
Szolgáltatásaink hozzáadott értéke
- Napi étkezési lehetőségek széles választéka
- Igény szerint mindenféle diéta, speciális étrend elérhető
- Helyi forrásból származó élelmiszerek
- Kiváló minőségű, tápanyagokban gazdag alapanyagok
- Magas fenntarthatósági normák
A DUSSMANN ÉTKEZtetÉSI KONCEPCIÓJAIdősek étkeztetése a Dussmanntól
Holisztikus étkeztetési koncepciónk az idősek egészségének előmozdítására, fenntartására összpontosít. Egyesíti az optimális táplálkozást az élvezetes ételekkel és az életkornak megfelelő étrenddel, hogy ellensúlyozza a tápanyaghiány, vagy a táplálkozási egyensúlyhiány tendenciáit.
Koncepciónkat az Ön létesítményének igényeihez igazítjuk. Igény esetén biotermékeket vagy speciális étrendeket is kínálunk. A javára fordíthatja tapasztalatainkat, a bentlakók jobb egészsége, és végső soron az Ön intézményéről alkotott pozitív megítélés érdekében.
Kapcsolatfelvétel közvetlenül az Ön közelében
Használja a helykeresési funkciót, hogy megtalálja a megfelelő kapcsolattartási pontot az Ön közelében, és kapcsolatba léphessen a megfelelő fióktelepünkkel – e-mailben, telefonon vagy egyszerűen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.
Kiváló minőség és higiénia a lelki nyugalomért
Transzparens belső folyamatokat kínálunk Önnek az élelmiszer-higiénia és a személyes higiénia terén. Rendelkezünk az EN ISO 9001 és ISO 22000 szerinti tanúsítvánnyal, valamint egy bevált saját HACCP koncepcióval, amelyre Ön is számíthat:
- Az ételkészítési folyamatban az élelmiszereket fenyegető lehetséges kockázatok elemzése
- Azon pontok azonosítása, ahol az ételkészítési folyamat során kockázatok merülhetnek fel
- Az élelmiszer-biztonság kritikus ellenőrzési pontjainak meghatározása
- Hatékony vizsgálati és megfigyelési eljárások a kritikus ellenőrzési pontokon
- Belső minőségbiztosítási auditok
Dussmann Food Services
Sokkal több, mint idősek étkeztetése
A Dussmann az időseknek nyújtott sokoldalú étkezési szolgáltatásairól ismert. Számos egyéb intézményt is ellátunk – a kávézótól a teljes körű étkeztetésig, a napközi otthonoktól a kórházakig. Szolgáltatásainkat megbízóinkkal közösen alakítjuk személyre szabott megoldásokká.