Étkeztetési szolgáltatások gyermekeknek
Jó ételek a legkisebbeknek
A bölcsődék és óvodák étkezési lehetőségei kulcsfontosságúak gyermekeink egészséges fejlődése szempontjából. Ezért fontos tudni, hogy ezek a szolgáltatások jó kezekben vannak. Ha a gyermekek kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozásáról van szó, a Dussmann Food Services az Ön partnere. Naponta látjuk el a bölcsődéket, óvodákat változatos, tápláló ételekkel.
Hozzáadott érték szolgáltatásokon keresztül
Napi étkezési lehetőségek széles választéka
Helyi forrásból származó élelmiszerek
Kiváló minőségű, tápanyagokban gazdag alapanyagok
Kérésre biotermékek is rendelkezésre állnak
Több mint 30 éves tapasztalat az étkeztetési szolgáltatások területén
Holisztikus étkeztetési koncepciónk a bölcsődék és óvodák számára: kiváló minőségű és ízletes. Kifejezetten a kettő-hatéves korosztály igényeihez kialakítva biztosítjuk a változatosságot és a sokszínűséget. A gyerekeknek, a gondozóknak és a szülőknek is van beleszólásuk abba, hogy mi kerüljön az asztalra.
Az ételek széles választéka segít a gyermekeknek az egészséges étkezési szokások kialakításában, valamint megtanulják élvezni az étkezést, mint közösségi élményt. Ételeink rengeteg vitamint, ásványi anyagokat, egészséges szénhidrátokat és fehérjéket tartalmaznak, viszonylag alacsony zsír- és cukortartalom mellett. Kizárólag repce- és olívaolajat használunk, hidrogénezett zsírok vagy tartósítószerek nélkül. Minden ételünk ízfokozóktól mentes.
Gyümölcsök és zöldségek naponta szerepelnek az étlapon, néha főzve, néha nyersen. Húst hetente egyszer vagy kétszer szolgálunk fel, halat pedig hetente legalább egyszer. Tejtermékek hetente két-három alkalommal szerepelnek a menüben.
Kapcsolatfelvétel közvetlenül az Ön közelében
Használja a helykeresési funkciót, hogy megtalálja a megfelelő kapcsolattartási pontot az Ön közelében, és kapcsolatba léphessen a megfelelő fióktelepünkkel – e-mailben, telefonon vagy egyszerűen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.
Kiváló minőség és higiénia a lelki nyugalomért
Transzparens belső folyamatokat kínálunk Önnek az élelmiszer-higiénia és a személyes higiénia terén. Rendelkezünk az EN ISO 9001 és ISO 22000 szerinti tanúsítvánnyal, valamint egy bevált saját HACCP koncepcióval, amelyre Ön is számíthat:
- Az ételkészítési folyamatban az élelmiszereket fenyegető lehetséges kockázatok elemzése
- Azon pontok azonosítása, ahol az ételkészítési folyamat során kockázatok merülhetnek fel
- Az élelmiszer-biztonság kritikus ellenőrzési pontjainak meghatározása
- Hatékony vizsgálati és megfigyelési eljárások a kritikus ellenőrzési pontokon
- Belső minőségbiztosítási auditok
Dussmann Food Services
Sokkal több, mint óvodai étkeztetés
A Dussmann a gyermekgondozási intézményekben nyújtott sokoldalú étkezési szolgáltatásairól ismert. Számos egyéb intézményt is ellátunk ‒ a kávézóktól a teljes körű étkeztetésig, az iskoláktól az idősotthonokig. Ügyfeleinkkel együtt alakítjuk szolgáltatásainkat személyre szabott megoldásokká.