Kertész vágja sövényt

Külterület és külső létesítmények gondozása 

Az Ön létesítményeinek minden négyzetcentiméteréről gondoskodunk

Holisztikus létesítménygazdálkodási szolgáltatásaink részeként örömmel dolgozunk az Ön ingatlanja külső területein is. A cél az, hogy ápolt, rendezett, esztétikus benyomást keltsünk, de ez még nem minden. Figyelembe kell venni a biztonsággal és a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseket is.

Függetlenül attól, hogy külterületeinek, külső létesítményeinek gondozására vagy téli szolgáltatásokra van szüksége, mi teljes mértékben integrált szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek az Ön területének minden egyes négyzetcentiméterét lefedik.

Szolgáltatásaink a külterület- és külső létesítménygondozás, valamint a téli szolgáltatások területén: 

  • Az Ön beltéri növényeinek gondozása
  • Zöldtetők ápolása és karbantartása
  • Kertápolás, gyepek és virágágyások gondozása
  • Fák, cserjék és sövények gondozása
  • Faellenőrzések a digitális fanyilvántartásban
  • Kültéri játszóterek karbantartása
  • Környezetbarát szóróhomok használata a téli szolgáltatások keretében
  • Digitális dokumentáció
  • Hóeltakarítás felületekről és tetőkről
Kertész füvet nyír

Megbízható. Hatékony. Egyéni. A külterület, a külső létesítmények gondozásban és a téli szolgáltatásokban egyaránt.

Azt szeretnénk, hogy az Ön vállalkozása a lehető legkevesebb fennakadással működjön, ezért amikor megtervezzük munkánkat, figyelembe vesszük az Ön ingatlanjaival kapcsolatos munkafolyamatokat is. Egyedi, szakszerű gondozási terveink biztosítják, hogy minden munkatársunk hatékonyan legyen hozzárendelve az elvégzendő feladatokhoz,  miközben megőrizzük az Ön munkájának zavartalanságát.

Sokféle gépet és szerszámot használunk. A levélfúvóktól a téli szolgáltatásokhoz használt többcélú járművekig, a robotfűnyírók használatáig, mindig a megfelelő eszközöket használjuk a feladatok elvégzéséhez. Ez pedig nem csak abban segít, hogy az Ön igényeihez egyedileg igazított magas szolgáltatási minőséget érjünk el, hanem abban is, hogy költséghatékonyak maradjunk.

Munkánk során fenntarthatóságra törekszünk, igyekezve korszerű és csendes berendezéseket, eszközöket alkalmazni.

Kapcsolatfelvétel közvetlenül az Ön közelében

Használja a helykeresési funkciót, hogy megtalálja a megfelelő kapcsolattartási pontot az Ön közelében, és kapcsolatba léphessen a megfelelő fióktelepünkkel – e-mailben, telefonon vagy egyszerűen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

Dussmann Facility Management

Az épületszolgáltatások teljes skálája – egyedien az Ön igényeihez igazítva

A Dussmannal mindig jó kezekben van – amikor az Ön külső létesítményeinek gondozásáról van szó, és azon túl is. Számos különböző létesítménygazdálkodási szolgáltatást kínálunk, amelyeket ügyfeleinkkel együttműködve személyre szabott egyedi megoldásokká alakítunk.