Három zászló Dussmann logóval

A Dussmannról

Még több, szenvedélyből

„Többről gondoskodunk” ‒ az Ön számára végzett munkánk során minden egyes nap ezt az ígéretet tesszük. Ez a mondat kifejezi szenvedélyünket és azon törekvésünket, hogy többek legyünk, mint egy átlagos szolgáltató. Az embereket helyezzük minden tevékenységünk középpontjába. Számukra olyan élet- és munkaterületeket igyekszünk kialakítani, amelyek gazdagabbá és könnyebbé teszik a mindennapi életet. Ez igaz a teljes létesítménygazdálkodási szegmensre, az ezekhez kapcsolódó műszaki rendszerek és berendezések karbantartására és a professzionális étkeztetési szolgáltatásokra.


Hogyan érhetjük ezt el? Úgy, hogy egy erős nemzetközi szolgáltató vállalat – a Dussmann Group – része vagyunk.  A szolgáltatásokkal foglalkozó Dussmann a Group értékesítésének közel 80 %-át teszi ki. Érdeklik további részletek? Íme néhány tény és adat:

Peter Dussmann
   Alapítás          éve       1963
egyedi szolgáltatással
Portfólió több mint  70
országában
 Jelenlét a         világ        21

Elégedetté tesszük az embereket, hogy sikeresek lehessenek.

Függetlenül attól, hogy irodaházakról, nagy ipari létesítményekről vagy olyan intézményekről gondoskodunk, mint az iskolák és kórházak, egy dolog mindig igaz: ha ezen munkahelyeken tevékenykedő emberek elégedettek, akkor várhatóan az üzlet is jól fog menni. Természetesen a követelmények, elvárások eltérőek, és gyakran meglehetősen összetettek lehetnek, ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleinkkel együttműködve hosszú távú, megbízható partnerként dolgozzunk, mindig a lehetséges megoldásokat tartva szem előtt. Mindez jó ok arra, hogy az Ön számára is a megfelelő partnerré váljunk.

És még valami:

  • Napról napra fejlődünk. Minden projektünket és szolgáltatásunkat folyamatosan teszteljük és fejlesztjük.
  • Tudjuk, mit csinálunk. Ha nem így lenne, közel 60 éves múltunk során nem fejlődhettünk volna kis regionális cégből nemzetközi szolgáltató vállalkozássá.
  • Felelősek vagyunk tetteinkért. Minden tevékenységünk során egyértelmű etikai elveket követünk, és társadalmi felelősségvállalást tanúsítunk – az alkalmazottak, az ügyfelek és a társadalom egésze iránt.

 

 

Üzletágaink

Sok mindent csinálunk. És mindegyiket kellő elhivatottsággal.

A Dussmann márkanév alatt kínált szolgáltatások köre igen változatos. Minden munkatársunk a saját szakterületének igazi szakértője. Ez rengeteg előnnyel jár: A mindennapi munkánk során a korlátok nélküli gondolkodás további rugalmasságot és motivációt biztosít számunkra, és igazán különlegessé teszi a vállalati kultúránkat.

De mindenekelőtt Ön ügyfelünkként még több előnyhöz jut azáltal, hogy egyedülállóan széles körű szolgáltatási spektrumot kap ‒ mindezt egyetlen forrásból. A Dussmannál számos szolgáltatásra támaszkodhat a következő területeken: