Ételkiszolgálás a büfében

Dussmann Food Services

Éljen az általunk kínált lehetőségekkel

Amikor személyes jóllétről vagy munkahelyi teljesítményről van szó, a megfelelő táplálkozás gyakran döntő fontosságú. Különösen a munka világában nehéz erre időt találni. Ezért elhatároztuk, hogy ízletes, teljes körű étkeztetési szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek – bárhol, bármikor. Függetlenül attól, hogy gyerekeket, diákokat, aktív korúakat vagy időseket szolgálunk ki, mindig az emberek jó közérzetére és a jó ételek élvezetére összpontosítunk.

A jelenlegi munkaerőpiaci és szociális környezetben az ételek minősége kiemelt jelentőségű. Étkezési szolgáltatásaink bizonyított minősége támogatja Önt, és időt szabadít fel Önnek. Engedje meg, hogy étlapját igazi csemegévé váloztassuk, és munkaadóként vagy intézményvezetőként Önt még vonzóbbá tegyük.

Szolgáltatásaink hozzáadott értéke 

  • Napi étkezési lehetőségek széles választéka különböző területeken
  • Mindenféle étrend és különleges ételek
  • Helyi forrásból származó alapanyagok
  • Kiváló minőség
  • Magas fenntarthatósági normák

Több mint 30 éves tapasztalat az étkeztetés területén és a valóban teljes körű étkezési szolgáltatás területén

A jó táplálkozás az egészség és a jó teljesítmény alapja.

Széles körű étkeztetési szolgáltatás kínálatunkkal arra specializálódtunk, hogy bárhol, bármikor kiváló minőségű, tápláló ételeket biztosítsunk az embereknek.

Néhány alapelv, melyek kiemelt jelentőségűek számunkra: A fenntarthatóság érdekében nagyrészt helyi alapanyagokat használunk, igény esetén tanúsított bioélelmiszerek is rendelkezésre állnak.

Szívesen teljesítjük az Ön egyedi igényeit is. Mindenféle étrendet és különleges ételeket is kínálunk, hogy mindenki részesülhessen a jó étkezés örömében.

Az alkalmazott technológiáinkat az ügyfeleink igényeire szabjuk. Ez vonatkozik az ételek elkészítésére, a megfelelő minőségű élelmiszer alapanyagok beszerzésére, valamint a különböző pénzügyi, számlázási rendszerekre is. Örömmel teljesítjük a különleges kéréseket, igyekszünk olyan megoldásokat kínálni, amelyek túlmutatnak az ételek egyszerű felszolgálásán.

Megfelelő étel bármilyen csoport számára

A több mint 30 éves tapasztalat és az évi 7,2 millió ételadag sokat elárul. Erre a tapasztalatra támaszkodva valódi változatosságot kínálunk Önnek, a kávézótól a teljes körű étkezési szolgáltatásig. 

Növényi alapú étkeztetés a Food Service Innovation Lab logójával

Food Service Innovációs laboratóriumAz étkeztetés új szintre emelése

Hogyan tudjuk kihasználni a zökkenőmentes digitalizációt, és az optimális méretgazdaságosságot, hogy új mércét állítsunk fel az étkeztetési szolgáltatásban? Ez csak az egyik kérdés, amit felteszünk magunknak a  Dussmann Food Service innovációs Laboratóriumában. 

ÉTKEZTETÉS A DUSSMANNTÓLMit értünk fenntarthatóság alatt?

A fenntarthatóság és az ételek élvezete nem zárják ki egymást, ezért elhatároztuk, hogy együttműködünk partnereinkkel a fenntartható helyi koncepciók kidolgozásában. Tovább olvasva megtudhatja, hogyan kerül sor minderre.

Földműves áll a mezőn paradicsommal

Kapcsolatfelvétel közvetlenül az Ön közelében

Használja a helykeresési funkciót, hogy megtalálja a megfelelő kapcsolattartási pontot az Ön közelében, és kapcsolatba léphessen a megfelelő fióktelepünkkel – e-mailben, telefonon vagy egyszerűen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

Kiváló minőség és higiénia a lelki nyugalomért

Transzparens belső folyamatokat kínálunk Önnek az élelmiszer-higiénia és a személyes higiénia terén. Rendelkezünk az EN ISO 9001 és ISO 22000 szerinti tanúsítvánnyal, valamint egy bevált saját HACCP koncepcióval, amelyre Ön is számíthat:

  • Az ételkészítési folyamatban az élelmiszereket fenyegető lehetséges kockázatok elemzése
  • Azon pontok azonosítása, ahol az ételkészítési folyamat során kockázatok merülhetnek fel
  • Az élelmiszer-biztonság kritikus ellenőrzési pontjainak meghatározása
  • Hatékony vizsgálati és megfigyelési eljárások a kritikus ellenőrzési pontokon
  • Belső minőségbiztosítási auditok

 

Ajánlatkérés

Állunk rendelkezésére. Az Ön igényeitől függően magas színvonalú, egyedi , személyre szabott szolgáltatási csomagot kínálunk Önnek – mindezt egy kézből. Szívesen készítünk Önnek egyedi ajánlatot.