Automatikus súrológép egy raktárban

A Dussmann takarítási szolgáltatásai

Biztosítjuk a tisztaságot és a komfortos közérzetet

Támogatjuk a vállalatokat és az intézményeket az épülettakarítási feladatok ellátásában. Takarítási megoldásaink a nagyobb tisztaság biztosításánál többet nyújtanak: a dolgozók komfortérzetét is biztosítják. Ezt szem előtt tartva portfóliónk a professzionális takarítási szolgáltatások teljes skáláját magában foglalja. Önnel együttműködve határozzuk meg azokat a célokat, melyeket aztán teljesítünk az Ön számára. Kidolgozhatunk például egy személyre szabott takarítási koncepciót, amely kifejezetten az Ön ingatlanához igazodik, és ami az Ön egyéni igényein és követelményein alapul.

Szolgáltatásaink hozzáadott értéke

  • Professzionális takarítási szolgáltatások
  • Egyénileg az Ön igényeihez igazítva
  • Optimalizált folyamatok magas költséghatékonysággal

Kapcsolatfelvétel közvetlenül az Ön közelében

Használja a helykeresési funkciót, hogy megtalálja a megfelelő kapcsolattartási pontot az Ön közelében, és kapcsolatba léphessen a megfelelő fióktelepünkkel – e-mailben, telefonon vagy egyszerűen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

Takarítás, tisztaság és higiénia egy kézből

A Dussmanntól mindkettőt megkapja: a lehető legmagasabb minőséget és a lehető legjobb költséghatékonyságot.
Termékeink és takarítógépeink kíméletesek a felületekkel és környezetbarátak.
Innovatív takarítási szolgáltatásaink jelentősen hozzájárulnak az Ön ingatlana értékének megőrzéséhez. Integrált minőségirányításunk pedig elősegíti a folyamatosan jó teljesítményt, a következetes minőséget és a megbízhatóságot. Emellett független auditor intézetek is rendszeresen minősítenek minket, mely hosszútávon biztosítja a minőség folyamatos fenntartását.

KobotikaRobotok az épülettakarítás területén

A képzett takarítószemélyzet mellett modern robotok különböző modelljeit használjuk a nagy területek önálló és egy műveletben történő takarításához.

Dussmann Facility Management

Sokkal több, mint épülettakarítás

A Dussmann a takarítási szolgáltatások széles skálájáról ismert. Ezen túlmenően számos egyéb létesítménygazdálkodási szolgáltatást kínálunk – a különböző biztonsági szolgáltatásoktól a műszaki épületüzemeltetésig. Ügyfeleinkkel együttműködve személyre szabott szolgáltatási megoldásokat dolgozunk ki.