Nő a Dussmanntól steril védőruhában

Tisztatér takarítás a Dussmanntól

Szakértelem szigorú minőségügyi szabványokkal

A munkatársainkra vonatkozó szigorú követelményeinknek, a szigorú higiéniai, valamint munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi szabályoknak, a nemzetközi minőségügyi szabványok betartásának és az átfogó belső folyamataink iránti elkötelezettségünknek köszönhetően a legmagasabb szintű minőségi követelményeknek felelünk meg a tisztatéri takarítás területén. Készen állunk, hogy egyedi tisztatér-besorolásoknak és helyspecifikus elvárásoknak is megfeleljünk.

A tisztatéri takarítás a takarítószemélyzet minőségétől is függ. Munkatársaink képzést kapnak arról, hogy hogyan viselkedjenek a tisztaterekben és a légzsilipekben, a ruházati szabályokról, a munkafolyamatokról, a dokumentálásról, a helyes gyártási gyakorlatról, valamint az egészség- és munkavédelemről. Több éves tapasztalattal rendelkezünk a félvezető-, a gyógyszer-, az élelmiszeripar, valamint a légtechnika területén, beleértve az egészségügyi intézményeket is.

Szolgáltatásaink

  • Tisztatéri takarítás
  • Ruházatkezelés
  • Házon belüli és külső személyzet képzése

Fenntartható épülettakarítás

Épülettakarítási tevékenységeink során a biológiailag lebomló és erősen koncentrált termékekre,valamint a nagykereskedelmi partnereinkhez való fizikai közelségre összpontosítunk. A tisztítószerek, papíráruk és textíliák mindegyike rendelkezik legalább egy ökocímkével: Dussmann és Ecolab.

Kapcsolatfelvétel közvetlenül az Ön közelében

Használja a helykeresési funkciót, hogy megtalálja a megfelelő kapcsolattartási pontot az Ön közelében, és kapcsolatba léphessen a megfelelő fióktelepünkkel – e-mailben, telefonon vagy egyszerűen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

Takarítási szolgáltatások a Dussmanntól

Szolgáltatások a tiszta létesítményekért, tetőtől talpig, kívül és belül egyaránt

A Dussmann a takarítási szolgáltatások széles skálájáról ismert. Ha a higiéniai takarításon túl további takarítási szolgáltatásokra is szüksége van, nézze meg bátran, mit kínálunk: