Zöld fák az épületek között

Fenntarthatóság a Dussmannál

Ökológiai. Társadalmi. Gazdaságos. 

Családi vállalkozásként és nemzetközi szolgáltatóként alapvető kompetenciánk, hogy valami fenntarthatót hozzunk létre, ezért a felelősségteljes és etikus magatartás mindig is az egyik alapelvünk volt. Számunkra a fenntarthatóság nem egy divatos szó, hanem az, ahogyan üzleti tevékenységünket szervezzük és végezzük.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy már mindent tökéletesen csinálunk. Mi is jobbá akarunk válni. Ennek érdekében a Dussmann Group, mint anyavállalat, egyértelmű célokat tűzött ki, és olyan eszközöket fejlesztett ki, amelyekkel nyomon követhető és dokumentálható e célok elérése. Ily módon mi is hozzámérhetjük magunkat ezekhez a célokhoz, és tanulhatunk az eredményekből. Fenntartható megközelítéssel javítjuk üzleti folyamatainkat minden területen ‒ ökológiailag, társadalmilag és gazdaságilag egyaránt.

Fenntarthatóság a Dussmann Groupnál

A fenntarthatóság nemcsak a Dussmann számára fontos téma, hanem az egész Dussmann Group számára is. Szeretne többet megtudni a Group fenntarthatósági jelentéséről?

Integrált irányítási rendszer 

Fenntarthatósági stratégiánk

Tudjuk, hogy a fenntarthatósági stratégia nem egyszeri intézkedés, hanem egy folyamat. E folyamat megszervezése, ellenőrzése és nyomon követése érdekében fenntarthatósági politikánkat integrált irányítási rendszerünk részévé tettük. Ez feltérképezi és strukturálja mindazokat a módszereket és eszközöket, amelyeket a minőség, az egészségvédelem, a munkavédelem és a környezetvédelem területén fejlesztettünk ki.

Ennek során szorosan betartjuk a nemzetközi környezetvédelmi, energiaügyi és minőségügyi előírásokat. Integrált irányítási rendszerünk ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 45001 és ISO 50001 tanúsítvánnyal rendelkezik. Természetesen azt is szeretjük, ha a munkatársaink, üzleti kapcsolataink és ügyfeleink elégedettsége alapján mérnek minket.