Ablaktisztító a külső homlokzaton

Külső takarítás a Dussmanntól

Épületek külső tisztítása, műszaki rendszerek és létesítmények takarítása – a ragyogóan tiszta ingatlanért

Az Ön létesítményeinek külső megjelenése kelti az első benyomást partnereiben, munkatársaiban és versenytársaiban. A jól karbantartott ingatlanok és a hozzájuk tartozó ápolt külső környezet egy fontos tényező vállalkozása pozitív megitélésében.  Az épületek tisztaságának fenntartása azonban kihívást jelenthet.  Az ingatlant vagy épületegyüttest egészként tekintve segíthetünk a külső felületek ápolásában és tisztításában. Személyre szabott megoldásaink arra összpontosítanak, hogy mi teszi az Ön ingatlanát különlegessé és egyedivé. Örömmel állítunk össze egy kifejezetten az Ön igényeire szabott koncepciót.

Szolgáltatásaink a külső takarítás területén

  • Tisztítás és karbantartás
  • Az alga, moha és penész organikus eltávolítása
  • Homlokzattisztítás
  • Víztaszító kezelés
  • Graffiti eltávolítás
  • Feliratok, műszaki rendszerek és létesítmények, valamint zászlók tisztítása
  • Garázstakarítás
  • Hulladékkezelés

Fenntartható takarítási szolgáltatás

Épülettakarítási tevékenységeink során a biológiailag lebomló és erősen koncentrált termékekre, valamint a nagykereskedelmi partnereinkhez való fizikai közelségre összpontosítunk. A tisztítószerek, papíráruk és textíliák mindegyike rendelkezik legalább egy ökocímkével: Dussmann és Ecolab.

Kapcsolatfelvétel közvetlenül az Ön közelében

Használja a helykeresési funkciót, hogy megtalálja a megfelelő kapcsolattartási pontot az Ön közelében, és kapcsolatba léphessen a megfelelő fióktelepünkkel – e-mailben, telefonon vagy egyszerűen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

Dussmann takarítási szolgáltatások

Szolgáltatásaink a tiszta létesítményekért, tetőtől talpig, kívül és belül egyaránt

A Dussmann a takarítási szolgáltatások széles skálájáról ismert. Ha a külső takarításon túl további takarítási szolgáltatásokra is szüksége van, nézze meg bátran, mit kínálunk: