Étkeztetési szolgáltatások diákoknak

A megfelelő táplálkozás iskolások és hallgatók számára

A kiegyensúlyozott étrend megkönnyíti a tanulást, és hozzájárul az új információk gyorsabb befogadásához. Az egészséges test az első lépés az egészséges elme felé, ezért a Dussmann Food Services a megfelelő partner az Ön iskolája vagy felsőoktatási intézménye részére. A diákok, a hallgatók és az oktatók számára biztosítjuk a megfelelő táplálkozást, ezzel segítve jövőbeli sikereik elérését.

Szolgáltatásaink hozzáadott értéke

  • Napi étkezési szolgáltatási széles választéka
  • Helyi forrásból származó élelmiszerek
  • Kiváló minőségű és tápanyagokban gazdag alapanyagok
  • Kérésre biotermékek is rendelkezésre állnak

A DUSSMANN ÉTKEZTETÉSI KONCEPCIÓJATöbb mint 30 éves tapasztalat az étkeztetési szolgáltatások területén

Étkeztetési szolgáltatásunk hallgatóknak és iskolásoknak, amely többet kínál, mint csupán jó étkezdei vagy menza ételeket. Moduláris felépítésű, minden korosztály egyedi igényeihez képes alkalmazkodni.

Támogatjuk az iskolai rendezvényeket a táplálkozás témakörében. Az egyéni kérések teljesítése érdekében örömmel dolgozunk együtt a tanárokkal és a szülőkkel.

Olyan ételeket szolgálunk fel, amelyeket a gyerekek és a fiatal felnőttek szeretnek. Nagy figyelmet fordítunk a gondos előkészítésre és a kiváló minőségű összetevőkre. A folyamat során főként helyi beszállítóktól származó szezonális termékeket használunk. Ételkínálatunk a fiatal vendégek ízléséhez igazodik, szolgáltatásunk pedig kreatív. Ez népszerű találkozóhellyé teszi az Ön menzáját, de ez még nem minden. Biztos lehet abban is, hogy javul hallgatói egészsége, közérzete és koncentrációja.

Kapcsolatfelvétel közvetlenül az Ön közelében

Használja a helykeresési funkciót, hogy megtalálja a megfelelő kapcsolattartási pontot az Ön közelében, és kapcsolatba léphessen a megfelelő fióktelepünkkel – e-mailben, telefonon vagy egyszerűen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

Kiváló minőség és higiénia a lelki nyugalomért

Transzparens belső folyamatokat kínálunk Önnek az élelmiszer-higiénia és a személyes higiénia terén. Rendelkezünk az EN ISO 9001 és ISO 22000 szerinti tanúsítvánnyal, valamint egy bevált saját HACCP koncepcióval, amelyre Ön is számíthat:

  • Az ételkészítési folyamatban az élelmiszereket fenyegető lehetséges kockázatok elemzése
  • Azon pontok azonosítása, ahol az ételkészítési folyamat során kockázatok merülhetnek fel
  • Az élelmiszer-biztonság kritikus ellenőrzési pontjainak meghatározása
  • Hatékony vizsgálati és megfigyelési eljárások a kritikus ellenőrzési pontokon
  • Belső minőségbiztosítási auditok

 

Dussmann Food Services

Sokkal több, mint iskolai étkeztetés

A Dussmann az iskolai étkeztetésben nyújtott sokoldalú szolgáltatásairól ismert. Számos egyéb intézményt is ellátunk ‒ a kávézóktól a teljes körű étkeztetésig, a bölcsődéktől az idősotthonokig. Szolgáltatásainkat ügyfeleinkkel együtt alakítjuk személyre szabott megoldásokká.