Takarító tisztítja az ipari üzemet

Ipari takarítás a Dussmanntól

Higiénia és tisztaság az Ön létesítményei számára

Örömünkre szolgál, hogy az ipari és termelési létesítmények takarításában szerzett sokéves szakértelmünket és tapasztalatunkat az Ön szolgálatába állíthatjuk. Jól képzett munkatársainkkal, szigorú higiéniai, valamint munka- és egészségvédelmi szabályainkkal, továbbá nemzetközi minőségügyi szabványokkal garantáljuk, hogy az Ön elvárásai teljesüljenek.

Közös célunk, hogy fenntartsuk a termeléshez tartozó gépek, berendezések működőképességét, és meghosszabbítsuk azok élettartamát.

Együttműködünk Önnel, hogy világos eljárási irányelveket és szabványos működési eljárásokat dolgozzunk ki annak érdekében, hogy mindig megfeleljünk az Ön valamennyi egyedi minőségi követelményének. Szolgáltatásainkat átláthatóan és teljeskörűen dokumentáljuk a folyamatok során. Az ipari takarítás egyes munkafolyamatait egymáshoz igazítjuk, jól bevált és újonnan kifejlesztett módszereket, valamint környezetbarát tisztítószereket alkalmazunk. Mindez együtt eredményezi a lehető legmagasabb szintű költséghatékonyságot.

 

Szolgáltatásaink az ipari takarítás területén

  • Ipari létesítmények és berendezések tisztítása
  • Napelemek tisztítása
  • Kézi takarítási szolgáltatások
  • Alacsony nyomású tisztítás
  • Habtisztítás
  • Kémiai tisztítás
  • Nagynyomású tisztítás
  • Szárazjéggel történő tisztítás
  • Fertőtlenítés

Fenntartható épülettakarítás

Épülettakarítási tevékenységeink során a biológiailag lebomló és erősen koncentrált termékekre, valamint a nagykereskedelmi partnereinkhez való fizikai közelségre összpontosítunk. A tisztítószerek, papíráruk és textíliák mindegyike rendelkezik legalább egy ökocímkével: Dussmann és Ecolab.

Kapcsolatfelvétel közvetlenül az Ön közelében

Használja a helykeresési funkciót, hogy megtalálja a megfelelő kapcsolattartási pontot az Ön közelében, és kapcsolatba léphessen a megfelelő fióktelepünkkel – e-mailben, telefonon vagy egyszerűen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

Dussmann takarítási szolgáltatások

Sokoldalú szolgáltatások a tiszta létesítményekért

A Dussmann a takarítási szolgáltatások széles skálájáról ismert. Ha az ipari takarításon túl további takarítási szolgáltatásokra is szüksége van, nézze meg bátran, mit kínálunk: