Étkeztetési szolgáltatások munkahelyek részére
Egészséges, kiegyensúlyozott élvezet a vállalatok dolgozói számára
A friss és egészséges táplálkozás ma már egyre fontosabbá válik a céges világban. A legtöbb ember a munkahelyén is egészségesen szeretne étkezni. A cégek döntésén múlik, hogy napi szinten könnyű, kiegyensúlyozott és ízletes táplálkozást kínáljanak dolgozóiknak.
Szolgáltatásaink hozzáadott értéke
- Napi étkezési lehetőségek széles választéka
- Helyi forrásból származó élelmiszerek
- Kiváló minőségű és tápanyagokban gazdag alapanyagok
- Kérésre biotermékek is rendelkezésre állnak
A DUSSMANN ÉTKEZÉSI KONCEPCIÓJAVállalati étkeztetés a Dussmanntól
Garantáljuk, hogy dolgozói könnyű, friss és tápláló ételeket fogyaszthatnak, amelyeket tudatosan a napi vendégek különböző ízléséhez és igényeihez igazítunk. Az élelmiszereink kiválasztásakor különös figyelmet fordítunk a kiváló minőségre, előnyben részesítve a helyi beszállítókat. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy lokális megközelítésben kínáljuk a nemzetközi kedvenceket, biztosítsuk a változatosságot és az ételek élvezetét.
A fenntarthatóság kiemelt jelentősséggel bír számunkra, ezért elkötelezettek vagyunk az élelmiszer-pazarlás elleni küzdelemben. Gondosan megtervezzük az étkezések számát, nemcsak azért, hogy minden munkavállaló változatos ételkínálathoz férjen hozzá, hanem azért is, hogy elkerüljük a túlzott élelmiszer-pazarlást. Figyelemmel kísérjük a fogyasztás utáni hulladék mennyiségét, gondoskodunk azok elszállításáról, és későbbi környezettudatos felhasználásáról.
ÉTKEZTETÉS A DUSSMANNTÓLMit értünk fenntarthatóság alatt?
A fenntarthatóság és az ételek élvezete nem zárják ki egymást, ezért elhatároztuk, hogy együttműködünk partnereinkkel a fenntartható helyi koncepciók kidolgozásában. Tovább olvasva megtudhatja, hogyan kerül sor minderre.
Kiváló minőség és higiénia a lelki nyugalomért
Transzparens belső folyamatokat kínálunk Önnek az élelmiszer-higiénia és a személyes higiénia terén. Rendelkezünk az EN ISO 9001 és ISO 22000 szerinti tanúsítvánnyal, valamint egy bevált saját HACCP koncepcióval, amelyre Ön is számíthat:
- Az ételkészítési folyamatban az élelmiszereket fenyegető lehetséges kockázatok elemzése
- Azon pontok azonosítása, ahol az ételkészítési folyamat során kockázatok merülhetnek fel
- Az élelmiszer-biztonság kritikus ellenőrzési pontjainak meghatározása
- Hatékony vizsgálati és megfigyelési eljárások a kritikus ellenőrzési pontokon
- Belső minőségbiztosítási auditok
Dussmann Food Services
Sokkal több, mint munkahelyi étkeztetés
A Dussmann a sokoldalú munkahelyiétkeztetési szolgáltatásairól ismert. Számos egyéb intézményt is ellátunk ‒ a kávézóktól a teljes körű étkeztetésig, az óvodáktól az idősotthonokig. Szolgáltatásainkat ügyfeleinkkel együtt alakítjuk személyre szabott megoldásokká.