A Dussmann munkatársa kiszolgál fizettet az ételpultnál

Étkeztetési szolgáltatások munkahelyek részére

Egészséges, kiegyensúlyozott élvezet a vállalatok dolgozói számára

A friss és egészséges táplálkozás ma már egyre fontosabbá válik a céges világban. A legtöbb ember a munkahelyén is egészségesen szeretne étkezni. A cégek döntésén múlik, hogy napi szinten könnyű, kiegyensúlyozott és ízletes táplálkozást kínáljanak dolgozóiknak.

Szolgáltatásaink hozzáadott értéke

  • Napi étkezési lehetőségek széles választéka
  • Helyi forrásból származó élelmiszerek
  • Kiváló minőségű és tápanyagokban gazdag alapanyagok
  • Kérésre biotermékek is rendelkezésre állnak

A DUSSMANN ÉTKEZÉSI KONCEPCIÓJAVállalati étkeztetés a Dussmanntól

Garantáljuk, hogy dolgozói könnyű, friss és tápláló ételeket fogyaszthatnak, amelyeket tudatosan a napi vendégek különböző ízléséhez és igényeihez igazítunk. Az élelmiszereink kiválasztásakor különös figyelmet fordítunk a kiváló minőségre, előnyben részesítve a helyi beszállítókat. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy lokális megközelítésben kínáljuk a nemzetközi kedvenceket, biztosítsuk a változatosságot és az ételek élvezetét.

A fenntarthatóság kiemelt jelentősséggel bír számunkra, ezért elkötelezettek vagyunk az élelmiszer-pazarlás elleni küzdelemben. Gondosan megtervezzük az étkezések számát, nemcsak azért, hogy minden munkavállaló változatos ételkínálathoz férjen hozzá, hanem azért is, hogy elkerüljük a túlzott élelmiszer-pazarlást. Figyelemmel kísérjük a fogyasztás utáni hulladék mennyiségét, gondoskodunk azok elszállításáról, és későbbi környezettudatos felhasználásáról.

ÉTKEZTETÉS A DUSSMANNTÓLMit értünk fenntarthatóság alatt?

A fenntarthatóság és az ételek élvezete nem zárják ki egymást, ezért elhatároztuk, hogy együttműködünk partnereinkkel a fenntartható helyi koncepciók kidolgozásában. Tovább olvasva megtudhatja, hogyan kerül sor minderre.

Földműves áll a mezőn paradicsommal

Kiváló minőség és higiénia a lelki nyugalomért

Transzparens belső folyamatokat kínálunk Önnek az élelmiszer-higiénia és a személyes higiénia terén. Rendelkezünk az EN ISO 9001 és ISO 22000 szerinti tanúsítvánnyal, valamint egy bevált saját HACCP koncepcióval, amelyre Ön is számíthat:

  • Az ételkészítési folyamatban az élelmiszereket fenyegető lehetséges kockázatok elemzése
  • Azon pontok azonosítása, ahol az ételkészítési folyamat során kockázatok merülhetnek fel
  • Az élelmiszer-biztonság kritikus ellenőrzési pontjainak meghatározása
  • Hatékony vizsgálati és megfigyelési eljárások a kritikus ellenőrzési pontokon
  • Belső minőségbiztosítási auditok

 

Dussmann Food Services 

Sokkal több, mint munkahelyi étkeztetés

A Dussmann a sokoldalú munkahelyi étkeztetési szolgáltatásairól ismert. Számos egyéb intézményt is ellátunk ‒ a kávézóktól a teljes körű étkeztetésig, az óvodáktól az idősotthonokig. Szolgáltatásainkat ügyfeleinkkel együtt alakítjuk személyre szabott megoldásokká.