A takarítók sterilizálják a műtőt

Higiéniai takarítás a Dussmanntól

Higiénia és tisztaság magas minőségi követelményekkel

Higiénikus takarítási szolgáltatásaink holisztikus megközelítést követnek, amely számos előnnyel jár az optimális higiénia elérése érdekében, különösen az egészségügyi és az élelmiszeripari intézményekben: ez a 360°-os higiénia.

Együttműködünk Önnel, hogy olyan személyre szabott takarítási és fertőtlenítési terveket készítsünk, amelyek figyelembe veszik az optimális higiénia összes tényezőjét. A Protect tisztítókocsinkon minden tisztítószert biztonságosan tárolunk, így garantáljuk Önnek a legmagasabb szintű biztonságot. Automatikus, programvezérelt adagolórendszerünknek köszönhetően minden tisztítószerünk helyes használatát is garantálni tudjuk.

A higiéniai takarítás területén nyújtott további szolgáltatásaink közé tartozik az ágynemű és ágy előkészítés. Tapasztalatunknak és szakértelmünknek köszönhetően magas színtű minőséget kínálunk Önnek.

 

Szolgáltatásaink

  • Takarítási és fertőtlenítési tervek készítése
  • Higiéniai karbantartó takarítás
  • Fertőtlenítés

  • Speciális hulladékkategóriák ártalmatlanítása

  • Higiénikus ágynemű előkészítés
  • Steril tárgyak előkészítése szükség esetén

Fenntartható épülettakarítás

Épülettakarítási tevékenységeink során a biológiailag lebomló és erősen koncentrált termékekre, valamint a nagykereskedelmi partnereinkhez való fizikai közelségre összpontosítunk. A tisztítószerek, papíráruk és textíliák mindegyike rendelkezik legalább egy ökocímkével: Dussmann és Ecolab.

Kapcsolatfelvétel közvetlenül az Ön közelében

Használja a helykeresési funkciót, hogy megtalálja a megfelelő kapcsolattartási pontot az Ön közelében, és kapcsolatba léphessen a megfelelő fióktelepünkkel – e-mailben, telefonon vagy egyszerűen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

Takarítási szolgáltatások a Dussmanntól

Szolgáltatások a tiszta létesítményekért, tetőtől talpig, kívül és belül egyaránt

A Dussmann a takarítási szolgáltatások széles skálájáról ismert. Ha a higiéniai takarításon túl további takarítási szolgáltatásokra is szüksége van, nézze meg bátran, mit kínálunk: