Biztonsági szakember fejhallgatóval a monitor előtt

Biztonsági szolgáltatások a Dussmanntól

Gondoskodunk a biztonságról

Az Ön elvárásai, a hatályos jogszabályok és a releváns kockázatok értékelése képezik a Dussmann biztonsági koncepcióinak alapját. E koncepció tökéletes kivitelezésének kulcstényezői a minőség, a magasan képzett biztonsági személyzet, a precíz ügyvitel, a szervezet hatékony működése és az innovatív technológia. Ezek együttesen elengedhetetlenek ahhoz, hogy a lehető legnagyobb biztonságot nyújthassuk Önnek.

Elkötelezettek vagyunk a magas szintű vagyonvédelmi szolgáltatás nyújtása mellett, szigorúan betartjuk mind a nemzetközi, mind a magyarországi hatályos jogszabályokat.

Szolgáltatásaink hozzáadott értéke

  • Folyamatosan képzett szakszemélyzet 
  • Erős munkaerő-megtartási képesség
  • Innovatív digitális ügyviteli rendszer
  • Egyénileg az Ön igényeihez igazított elméleti, személyi és tárgyi támogatás
  • Optimalizált folyamatok magas költséghatékonysággal 
  • Társadalmi szerepvállalások
  • Nemzetközi háttér

Az optimális biztonsági szint megteremtése és fenntartása

A magas szintű vagyonvédelmi szolgáltatás ellátásához jól képzett személyzetre van szükség, akikre Ön mindig számíthat. Ezért gondosan választjuk ki biztonsági szakembereinket, és biztosítjuk számukra a rendszeres, folyamatos oktatást és képzést.

Digitális ügyviteli rendszerünk alkalmazásával megbízóink valós idejű képet kapnak az általunk védett létesítményeikben zajló vagyonvédelmi folyamatokról.

Számíthat ügyfélközpontú minőségirányításunkra. A könnyen integrálható biztonsági rendszerekért felelős szakosodott részlegünk biztosítja, hogy az Ön biztonsággal kapcsolatos elvárásai teljesüljenek és mindig naprakészek legyenek.

Üzletfolytonossági tervünk garantálja a folyamatos, zökkenőmentes szolgáltatás ellátását, valamint hozzájárul, megbízóink üzletfolytonossági tervének megvalósításához.

Dróntechnológia alkalmazása a vagyonvédelemben

 A pilóta nélküli légijárművek különböző vagyonvédelmi támogató feladatokat láthatnak el, amellyel nagymértékben hozzájárulhatnak az ipari létesítmények biztonságának növeléséhez és az esetlegesen kialakult, előre nem látható események kezeléséhez.

Kapcsolatfelvétel közvetlenül az Ön közelében

Használja a helykeresési funkciót, hogy megtalálja a megfelelő kapcsolattartási pontot az Ön közelében, és kapcsolatba léphessen a megfelelő fióktelepünkkel – e-mailben, telefonon vagy egyszerűen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

Integrálható biztonsági megoldások a Dussmanntól

Integrálható biztonsági megoldások

A biztonság témája számos összetevő tökéletes együttműködését igényli. A hagyományos vagyonvédelmi rendszerek, egymástól elkülönülve önállóan valósítják meg szolgáltatásaikat. Ezeket a hagyományos megoldásokat integrált rendszerek váltják fel, melyek képesek a védett objektumban alkalmazott több biztonságtechnikai és épületfelügyeleti rendszert egy platformon kezelni. Integrálható megoldásainkkal az Ön igényeire szabott biztonságot nyújtjuk.

Dussmann Facility Management

A biztonsági szolgáltatások teljes skálája

A Dussmannal nyugodtan hátra dőlhet, tudva, hogy biztonságban van. És ez többet jelent pusztán a biztonságnál. Számos különböző létesítménygazdálkodási szolgáltatást kínálunk, amelyeket ügyfeleinkkel együttműködve személyre szabott egyedi megoldásokká alakítunk.