A nővér ételt szolgál fel az ágyban fekvő betegnek

Étkezési szolgáltatások kórházi betegek számára

Egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás a betegek számára

A megfelelő táplálkozás kiemelt jelentőségű, különösen az egészségügyi intézményekben. A jó, kiegyensúlyozott étrend jelentősen javíthatja a betegek és a kezelés alatt állók egészségi állapotát, elősegítheti a gyógyulást, és lerövidítheti a kórházi tartózkodást. 

Hozzáadott érték a szolgáltatásokon keresztül

  • Napi étkezési lehetőségek széles választéka
  • A beteg igényeihez igazodó speciális, diétás étrend 
  • Kiváló minőségű, helyi forrásból származó, tápanyagokban gazdag alapanyagok
  • Kérésre biotermékek is rendelkezésre állnak
  • Magas fenntarthatósági normák

A DUSSMANN ÉTKEZÉSI KONCEPCIÓJAKórházi étkeztetés a Dussmanntól

Étkeztetési koncepciónk kifejezetten a kórházak és betegeik számára készült, hogy megfeleljen annak a kihívásnak, hogy optimális, kiegyensúlyozott és egészséges étkezési lehetőségeket biztosítsunk. Szolgáltatásunk személyre szabott megoldásokat kínál, amelyet Önnel együttműködve dolgozunk ki, és amely az Ön kórházának egyedi igényeihez igazodik.

Országosan kiterjedt konyhai kapacitásunk lehetővé teszi, hogy központi konyha nélkül is tudunk éttermi szintű szolgáltatást nyújtani. Mindez a modern, rugalmas termelési létesítményeknek és étkeztető szakembereink szakértelmének köszönhető. Táplálkozási szakembereink biztosítják, hogy speciális étrendek teljes skáláját kínálhassuk intézmémye betegei számára. Az Ön betegeit és az ő igényeiket helyezzük előtérbe.

Táplálkozási koncepciónk magában foglalhatja az Ön munkavállalói, például egy kávézó vagy dolgozói étterem, részére nyújtott étkeztetési szolgáltatást is. Itt is garantálhatjuk a jó, egészséges és kiegyensúlyozott ételeket. Figyelemmel kísérjük az általunk használt összetevők minőségét, gondosan kiválasztva beszállítóinkat, akiknek többsége helyi. Igény esetén biotermékek is rendelkezésre állnak. Tematikus napok megszervezésén keresztül különleges gasztronómiai élményekkel színesítjük a hétköznapokat.

ÉTKEZTETÉS A DUSSMANNTÓLMit értünk fenntarthatóság alatt?

A fenntarthatóság és az ételek élvezete nem zárják ki egymást. Ezért elhatároztuk, hogy együttműködünk megbízóinkkal a fenntartható helyi koncepciók kidolgozásában. Tovább olvasva megtudhatja, hogyan kerül sor minderre.

Földműves áll a mezőn paradicsommal

Kiváló minőség és higiénia a lelki nyugalomért

Transzparens belső folyamatokat kínálunk Önnek az élelmiszer-higiénia és a személyes higiénia terén. Rendelkezünk az EN ISO 9001 és ISO 22000 szerinti tanúsítvánnyal, valamint egy bevált saját HACCP koncepcióval, amelyre Ön is számíthat:

  • Az ételkészítési folyamatban az élelmiszereket fenyegető lehetséges kockázatok elemzése
  • Azon pontok azonosítása, ahol az ételkészítési folyamat során kockázatok merülhetnek fel
  • Az élelmiszer-biztonság kritikus ellenőrzési pontjainak meghatározása
  • Hatékony vizsgálati és megfigyelési eljárások a kritikus ellenőrzési pontokon
  • Belső minőségbiztosítási auditok

 

Kapcsolatfelvétel közvetlenül az Ön közelében

Használja a helykeresési funkciót, hogy megtalálja a megfelelő kapcsolattartási pontot az Ön közelében, és kapcsolatba léphessen a megfelelő fióktelepünkkel – e-mailben, telefonon vagy egyszerűen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

Dussmann Food Services 

Sokkal több, mint kórházi étkeztetés 

A Dussmann a betegeknek nyújtott sokoldalú étkezési szolgáltatásairól ismert. Számos egyéb intézményt is ellátunk ‒ a kávézótól a teljes körű étkeztetésig, a bölcsődéktől az idősotthonokig. Szolgáltatásainkat ügyfeleinkkel együtt alakítjuk személyre szabott megoldásokká.